• header_buzzmij-3l

Noord is #aan

Begin september is Buzzmij begonnen met een nieuw project in samenwerking met Stadsdeel Amsterdam Noord, Noord is #aan.
Met Noord is #aan willen we jongeren stimuleren om zelf ideeën te bedenken voor hun buurt in Amsterdam Noord. De ideeën worden op de website van het project geplaatst en vervolgens kan op de beste ideeën gestemd worden. De winnende ideeën zullen uiteindelijk door Stadsdeel Amsterdam Noord worden uitgevoerd in samenwerking met de jongeren.

Buzzmij bereikt jongeren voor dit project op verschillende manieren. De kern van de campagne is het gebruik van het peer-to-peer netwerk van jongeren uit Amsterdam Noord, die via hun eigen sociale media aandacht genereren voor het project. Door deze aanpak ontstaat een dialoog onder de jongeren zelf, waardoor de jongeren een actievere houding aannemen en zo meer inspraak hebben in het project.

Onze hippe Canta is heel Amsterdam Noord door geweest en alle ideeën zijn binnen en omgezet naar daadwerkelijk uitvoerbare plannen. De afgelopen weken is er door de jongeren zelf campagne gevoerd voor hun plan en is er ook veel gestemd op deze plannen. Inmiddels is het einde van het project Noord is #aan in zicht, maar staat er voor Buzzmij al genoeg op de planning voor in 2014!

Neem voor meer informatie over dit project ook eens een kijkje op de website van Noord is aan.

canta voor stadsdeelkantoor

De Noord is #AAN Canta bij het stadskantoor